Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı

Çağrı merkezi ses izolasyonu, çağrı merkezlerinde çalışmakta olanların işlerine odaklanması açısından ses yalıtımı ve akustik önemli bir konudur.

Bu ortamda çalışmakta olan eleman sayısı fazla olduğu için sesler birbirine karışmaktadır.Bunun neticesinde ses karmaşası meydana gelir. Ses karmaşası sorununu ortadan kaldıracak çözüm masalar arası seperatördür. Masa seperatörü kullanılarak ortamda konuşma seslerinin birbirine harmanlaşması engellenmektedir. İstediğiniz ölçülerde masalarınıza uygun bir biçimde ve dilediğniz renkte masa seperatörü sipariş edebilirsiniz. Ortamlarınızda dekoratif bir görünümle ses karmaşası problemini tamamiyle ortadan kaldırabilirsiniz.

Çağrı merkezlerinde duvar veya tavanlarda akustik nitelikte ürünler kullanılarak yankı izolasyonu sağlanmaktadır. Kullanılacak akustik ürünler sünger yada kumaş kaplı panellerden seçilmektedir. Bu ürünleri renkli ve dekoratif nitelikte temin edebilir ve ortama dekoratif bir görünüm kazandırabilirsiniz. Akustik ürünler ses emici niteliktedir.Bu sayede bulunduğu mekanda ses emilimi vazifesi görmektedir.Ses problemlerini giderir. Ayrıca anti bakteriyel nitelikte akustik sünger de mevcuttur.

Akustik ses problemleri ve yankı sorunun dışında çağrı merkezlerinde dış ortam sesleri çalışanların performansına etki edecek kadar yüksek ve rahatsız ediciyse ses kesici nitelikte malzemelerle ses izolasyonu sağlanmaktadır. Ses kesici malzeme olarak süngerpan veya bariyeriyle beraber süngerpan duvar veya tavanlara uygulanandır. Böylece ortamlar arası geçiş yapan rahatsız edici ses problemlerinin izole edilmesi sağlanır. Çağrı merkezlerinde ses izolasyonu, ses kesici ve emici malzemelerin uygulanması ile yapılmaktadır. İyi bir uygulama ile problemleri tamamen ortadan kaldırmanın imkanı vardır.

Çağrı merkezlerinde istediğiniz renklerde ortamlarınıza uygun ürünleri temin ederek ses problemlerini giderebilirsiniz. Masalar arası seperatör kullanılarak ses karmaşası engellenir. Seperatörü istediğiniz boyutlarda ve renkte sipariş verebilirsiniz. Ortamlar arası geçiş yapan seslerin kesilmesi sağlanmaktadır.