Akustik Kabin

Akustik vokal kabin, Ses izolasyon hazır kabinler fabrikalar da,makine odalarında,ses izolasyon testi odaların da,sağır oda ve jeneratör odası gibi mekanlarda içeriden ve dışarıdan seslerinin izole edilmesini ayrıca içeride akustik ortam oluşmasını sağlamaktadır.Akustik hazır kabinler müzik aletleri ile çalışma, işitme cihazı odaları, kayıt yapmak için gerekli olan profesyonel yalıtımın sağlanması herhangi bir sesin azaltılması, genel olarak ses emisyonlarını kontrol etmek için tasarlanmıştır.

Akustik Hazır Kabin, içinde kimse yokken reverberasyon süresi 0.3 sm / 0.5 sm, frekansı 125 Hz ile 4000 Hz olacak biçimde iç yüzeylerde anti-statik ses emici uygun malzemelerden yapılmıştır. Taban, zemin gürültü problemlerini absorbe edecek malzemeyle kaplanmaktadır.

Akustik Hazır Kabin Ebatları : Standart bir ölçüye sahip değildir.Özel ve isteğe bağlı olarak imal edildiği için ölçüye bağlı üretilmektedir.

Akustik Hazır Kabin Opsiyonlar : Görüntüde ki gibi iç mekan ve dış mekan türleri bulunmaktadır.

Akustik Hazır Kabin Yanmazlık : Kullanılmakta olan materyaller,camyünü ve B1 yanmazlık formunda veya ultra yanmaz metaller kulannılmaktadır.